M-UN obrazac za elektronsko popunjavanje

M-UN obrazac

M-UN obrazac, odnosno prijava o uplati doprinosa po osnovu ugovorene naknade, odnosno naknade po osnovu ugovora o dopunskom radu i visini te naknade, za besplatno preuzimanje i elektronsko popunjavanje.

Na osnovu člana 126. st. 3. i 4. Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju (“Službeni glasnik RS”, broj 34/2003), Vlada Republike Srbije je donela Odluku o obrascima prijava podataka za matičnu evidenciju o osiguranicima i korisnicima prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja (“Sl. glasnik RS”, br. 118/03, 11/06), kojom su propisani obrasci  M-1, M-1/SP, M-2, M-1 PP, M-2/SP, M-1K, M-1K PP, M-3, M-3/SP, M-4, M-4/SP, M-4K, M-4K/SP, M-6, M-7/PS, M-8, M-8/SP, M-10, M-UN, M-UNK, M-4UN, PSKP, ROD-1,M-8K, M-8UN i M-3A.

 

 

Napomena:

Za pregledanje i popunjavanje obrazaca u PDF formatu je potrebno da na svom računaru imate instaliran Adobe Reader. Aktuelnu verziju Adobe Reader-a možete preuzeti odavde.

 

One comment

  1. Moje pitanje je KAKO ispuniti obrazac kada sam zaposlena u Srbiji a Dodatni prihod mi dolazi iz Engleske, koja je jos uvek EU? Znaci koja sam ja kategorija osiguranika? Br7 i koji Osnov za isplatu ugovorene naknade da pisem? br8 i br9 jer ja dobija bruto od cega 20% poreza meni ostaje, znaci osnovica mi je -20%?

Comments are closed.