Žalba na odbijenicu vrtića

Žalba na odbijenicu vrtića se podnosi nakon izlaska rezultata konkursa. U nastavku pogledajte i besplatno preuzmite primer žalbe.

 

 

 

Predškolska ustanova

 

 

Adresa

 

 

 

Grad

 

 

ŽALBA NA ODBIJENICU VRTIĆA

 

 

Ovim putem, želeli bismo da uložimo žalbu na rezultate konkursa upisa u PU_______                        .

Dana                                  ,  istaknuti su rezultati konkursa za upis dece u PU                                              i naše dete,                                                        (ime i prezime, broj prijave), nije primljeno u obdanište/jaslice za koje smo podneli prijavu.

Pošto smo i suprug i ja zaposleni, od izuzetne važnosti nam je da naše dete pohađa  __              ______ (obdanište/jaslice), jer nemamo kome da ostavimo dete na čuvanje.

Na pomoć naših roditelja ne možemo da računamo zbog                                                                (navesti razlog).

Naša materijalna primanju su skromna, što znači da nemamo uslova da detetu obezbedimo privatne jaslice ili bebisiterku. (Navesti kredite koje otplaćujete, da li stanujete kao podstanari ili slično).

Zbog navedenih razloga, molimo Vas da još jednom uzmete u razmatranje našu prijavu i obezbedite nam mogućnost upisa u jaslice/obdanište.

 

U                                              ,                                                                                        S’  poštovanjem,

Dana,                                                                                                                                             ______________

 

 

Besplatno preuzmite primer žalbe na odbijenicu vrtića za popunjavanje. Obrazac žalbe nije propisan.